Badkameraccessoires van Zack

Zack, stijlvolle RVS accessoires

Zack staat inmiddels al meer dan 30 jaar synoniem voor stijlvolle RVS accessoires. In Zack’s eigen vormentaal maken de ontwerpers onderscheidende en trendy collecties. De collecties sluiten aan bij de moderne, stijlbewuste klant. Zij waarderen het design en de hoogwaardige kwaliteit van de producten, vervaardigd door uitstekend vakmanschap.

Door de ontwerpen anticipeert Zack voortdurend op de wensen en verwachtingen van de klant. Ieder Zack product is qua vorm en logica handig in gebruik. Het design is gereduceerd tot een paar wezenlijke vormen en materialen. Dit vraagt om zeer hoge kwaliteitsstandaarden. Uiteraard zijn de ontwerpen tot in het kleinste detail uitgedacht. Het resultaat is een stijlvolle exclusiviteit dat Zack zich eigen heeft gemaakt.

Met de hoeveelheid nieuwe producten per jaar blijft Zack zijn plaats in het hogere segment vestigen. Naast het gebruik van top materialen en het uitmuntende vakmanschap maakt ook de goede prijs/kwaliteit verhouding Zack tot een aantrekkelijk, innovatief en exclusief merk.

Assortiment en reserveonderdelen Zack

U kunt bij Van Deursen Sanitair terecht voor badkamer en keuken accessoires van Zack. Denk aan de handige en stevige plakhaken en de mooie robuuste zeeppompen. Natuurlijk hebben wij ook de toiletbulter in het assortiment. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor reserveonderdelen van uw Zack artikel.

In de winkel treft een deel van het actuele assortiment van Zack badkamer accessoires.

keyboard_arrow_up