Closetzitting sway rum scandinavisch design

Pressalit, scandinavisch design

Pressalit is eenvoudig maar origineel. Het is scandinavisch design, geïntegreerd in uw woning. Esthetisch in zijn zuiverheid, individualistisch qua expressie, eerlijk wat betreft sier.

Al meer dan 50 jaar is Pressalit een belangrijk deel van de deense designgeschiedenis. Pressalit is een van de grote merken in de sanitairbranche. Bij Pressalit is het design niet alleen maar design. Pressalit staat ook voor Scandinavische stijl, tijdloos en functioneel.

De aandacht voor interessante details eindigt niet bij een volledig vormgegeven design. Pressalit neemt de scandinavische traditie serieus en heeft daarom de zuivere finesses verfijnd met zeer hoogwaardige afwerking in RVS, slijtvaste materialen en intuïtieve functies. Zo zorgt het lift-off voor gemakkelijk en grondig schoonmaken. Zo ziet het er al altijd schoon en uitnodigend uit.

En zo is de softclose een natuurlijke aanvulling op de zachte lijnen binnen het interieur. Achte gedempte bewegingen, de fysieke doorvoering van een innerlijke stemming.

Zo is er voor iedereen een zitting. Aantrekkelijk, prachtig en fascinerend. De rechte vormen maken het toilet tot een decoratief stuk, dat op een functionele manier en wat betreft design bij u en uw smaak past.

In de winkel kunt u terecht voor de universele zittingen van Pressalit. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste closetzitting.

keyboard_arrow_up