Geesa badkameraccessoires handdoekrek en plankje

Prachtige badkameraccessoires

Geesa ontwerpt, ontwikkelt, produceert en levert al 135 jaar badkameraccessoires. Dat doet Geesa met passie en toewijding. Geesa is specialist in kwalitatief hoogwaardige badkameraccessoires met oog voor detail en een doordacht design. Op deze manier ondersteunt het merk Geesa architecten, designers, klanten en (eind)gebruikers maximaal bij het ontwerpen en realiseren van badkamerinterieurs, in design en functionaliteit.

Geesa, details matter

De badkameraccessoires van Geesa zijn te vinden in bekende hotels over de hele wereld en op grote cruiseschepen. Plekken waar de producten intensief worden gebruikt en waar de accessoires aan de hoogste eisen moeten voldoen als het gaat om functionaliteit, design, installatie- en gebruiksgemak. Dat zegt was over de producten.

Tussen alle grote sanitair artikelen zoals baden en badkamermeubelen zijn de producten van Geesa kleine details. Het zijn echter wel de details die het verschil maken in de finishing touch van uw badkamer. De Geesa producten maken de badkamerbeleving compleet.

Het merk Geesa is marktleider in Nederland en toonaangevend in de export naar maar liefst 65 landen. Dit is mede bereikt door de continue kwaliteit die Geesa levert. Vandaar dat Geesa op de chroom producten maar liefst 12 jaar garantie geeft. Als dat geen kwaliteit is!

Het assortiment wordt voor 100% in Amersfoort ontwikkeld.

De hoogwaardige badkameraccessoires van Geesa in uw eigen badkamer? Kom langs bij Van Deursen Sanitair en bekijk de collectie. Kunt u gelijk de brochure “Details Matter” meenemen.

keyboard_arrow_up