Kleine Wolke badtextiel badkamermat met multicolor blokjes

Kleine Wolke, hoge kwaliteit

Kleine Wolke staat voor innovatieve en hedendaagse designs in hoogwaardige kwaliteit van badkamertextiel.

De ruime collectie van Kleine Wolke bestaat uit badmatten, douchegordijnen, accessoires, veiligheidsmatten voor bad en douche en toiletzittingen.

Badmatten

De badmatten zijn gemaakt van eersteklas katoengaren met een duurzame achterkant. Door strikte controles blijft de kwaliteit van de badmatten zeer hoog. Er is dan ook een garantietermijn van 3 jaar op de badmatten van Kleine Wolke. In de serie Relax en Grandezza is ook maatwerk mogelijk. Informeer bij Van Deursen Sanitair naar de mogelijkheden.

Porcelein, steen of kunststof?

Er is voor ieder wat wils in de ruime collectie van accessoires. De praktische en elegante designs van de verschillende series zijn een eye catcher voor iedere badkamer.

Douchegordijnen

Er zijn 2 verschillende soorten douchegordijnen verkrijgbaar van Kleine Wolke: de textiel en de Peva. De douchegordijnen zijn gemaakt van een zeer duurzaam en easy-to-clean materiaal.

Textiel douchegordijnen

De textiel gordijnen zijn waterbestendig en hebben een verstevigde strip met daarin de ogen voor de haken om het gordijn aan op te hangen. Ook hebben ze een verzwaring in de onderkant.

Recyclebare en milieuvriendelijke douchegordijnen

De Peva douchegordijnen zijn gemaakt van zeer stevig vinyl en zijn PVC vrij. Het is materiaal van deze douchegordijnen is recyclebaar en milieuvriendelijk. De douchegordijnen zijn waterdicht.

Veiligheidsmatten

De veiligheidsmatten van Kleine Wolke voor bad en douche hebben de perfecte balans tussen veiligheid en comfort. Deze producten zijn gemaakt van een PVC foam zonder phthalates en met PVC vrij materiaal (TPE).
Met dank aan de innovatieve fototechniek kan er gekozen worden uit verschillende bedrukkingen en kleuren.

keyboard_arrow_up