Quooker kraan

Quooker, de ware revolutie in de keuken.

Revolutionair: de Quooker is inmiddels in 1 op de 5 keukens geplaatst. De kraan die direct kokend water levert. Er zijn heel veel mogelijkheden om de kokend water kraan te gebruiken. Denk aan thee zetten, aardappelen en groente koken en nog veel meer. Kokend water met 1 draai aan de knop.

Energiebesparend

Door de goede isolatie verbruik je maar 5 cent per etmaal om continue kokend water voor handen te hebben. Dit is zelfs minder dan de helft van het verbruik die door een warmwater of keuken boiler verbruikt wordt.

Waterbesparend

Meestal verwarm je meer water in de fluitketel, pan of waterkoker dan er daadwerkelijk nodig is. Met de Quooker tap je de juiste hoeveelheid die er nodig is en bespaar je water.

Tijdbesparend

Zonder Quooker duurt het ongeveer 10 minuten om een pan water voor pasta aan de kook te brengen. Met de Quooker kun je in die tijd zelfs nog wat groenten blancheren, een flesje klaarmaken voor de kleine en een eitje koken.

Ruimtebesparend

Tegenwoordig staat het aanrecht vol met allerhande keukenapparatuur terwijl dit eigenlijk een werkblad zou moeten zijn. Zoals een waterkoker, broodrooster, sapcentrifuge en nog veel meer. De Quooker zorgt voor meer ruimte op je aanrecht doordat een aantal apparaten overbodig worden. De Quooker Combi bespaart niet alleen ruimte op het aanrecht maar ook in het keukenkastje. De boiler is maar liefst 60% kleiner dan een keukenboiler. Met de Quooker Fusion heeft u zelfs warm, koud en kokend water uit een kraan.

Veilig:

Met kokend water is het altijd opletten. Met de Quooker zijn ongelukken zoals met omgevallen waterkokers verleden tijd. De Quooker heeft een kraan die vast staat op het aanrecht, ook een kindveilige bedieningsknop en een dubbelwandige uitloop die niet heet wordt. De Nordic kranen hebben een lichtring die rood gaat gloeien bij aanraking van de bedieningsknop. De Fusion heeft zelfs een dubbel-druk-draaiknop. Uiteraard is de waterstraat heet, maar doordat deze uit druppeltjes bestaat en niet een massieve straal, heb je je handen al teruggetrokken voordat je je kunt branden.

Van Deursen Sanitair heeft een werkende Fusion chroom in round uitvoering staan. U bent van harte welkom om de kraan te komen bekijken en uit te proberen.

Quooker heeft regelmatig acties. Deze acties zullen wij op onze website en onze Facebook pagina vermelden of kijk op www.quooker.nl.

Menu