info@vandeursensanitair.nl

Sealskin Bad en Douchewanden

Categorie Badkamer accessoires, Overige

Zeker Sealskin.

 

Met Sealskin haalt u kwaliteit in huis met een eerste klas service. Dankzij de jarenlange ervaring zijn de producten van Sealskin perfect doordacht, van ontwerp tot installatie. Met toepassing van de nieuwste technieken en de beste materialen. Zo blijft uw badkamer jarenlang mooi! Gegarandeerd….

 

Bij het ontwerp van de producten is natuurlijk ook montage gemak niet vergeten. Handige techniek zorgt ervoor dat het product eenvoudig en perfect passend geïnstalleerd kan worden. Een handige en duidelijke montage handleiding hoort daarbij. Mocht u de installatie liever niet zelf doen, dan kunt u op ons rekenen.

 

Zoveel mensen met net zoveel wensen. En ook zoveel oplossingen. het assortiment is zo uitgebreid dat er voor de meeste ruimtes direct een oplossing voor handen is. Zowel passend in de ruimte als bij de smaak van de en wensen van de gebruiker. Veel van de producten zijn uit voorraad leverbaar, zodat de badkamer snel te realiseren is..

Natuurlijk kan niet iedere badkamer standaard zijn. Goed om te weten dat Sealskin veel ervaring heeft in de meest uitlopende maatwerk oplossingen. Douches met schuine zijden, uitsparingen in het glas of verkorte zijwanden zijn geen probleem bij Sealskin. Deze zijn zelfs met 3 weken in huis… Indien nodig kan er vakspecialist van Sealskin bij u thuis in komen meten.

 

De producten van Sealskin zijn met uiterste zorg ontwikkeld. Oog voor detail op gebied van design, kwaliteit en gebruikersgemak. Mooi afgewerkt en perfect passend.

 

U kunt bij ons in de winkel terecht voor aanvullende informatie en wat voor uw situatie de mogelijkheden kunnen zijn. U kunt bij ons de gratis informatiebrochure ophalen. Hierin staan de verschillende mogelijkheden en series in vermeld. Verder kunnen wij u informeren over de verschillende mogelijkheden in glas of kunststof. Al dan niet bewerkt of gesatineerd.

Verder geeft Sealskin u de keus of u uw wand wilt laten behandelen met Sealglas of Procare.

Sealglas: Is een oppervlakte behandeling, hierdoor parelt het water van het glas en ontstaat er minder kalk- en vuilafzetting. het glas kan hierdoor makkelijker gereinigd worden met de hiervoor juiste middelen. U geniet van jarenlang doucheplezier.

Procare: Dit is innovatieve vernieuwende oppervlakte behandeling voor veiligheidsglas die het verouderen van het glas afremt en dof worden van het glasoppervlak tegengaat. Door de wateraantrekkende (hydrofiele) eigenschappen zorgt ProCare ervoor dat het water overvloedig van het oppervlak afloopt en de reiniging tegelijkertijd wordt vereenvoudigd. Glanzende transparante glaspanelen zijn het resultaat.

 

Ook kunt bij ons in winkel terecht voor alle onderhouds middelen van Sealskin. Evenals vervangende strips voor uw douche/badwand. Denkt u er dan wel even aan welke type douchedeur of badwand u heeft….