info@vandeursensanitair.nl

Badtextiel Kleine Wolke

Categorie Badkamer accessoires, Badkamertextiel

Kleine Wolke staat voor innovatief en hedendaagse designs in hoogwaardige kwaliteit van badkamertextiel.

De ruime collectie bestaat uit badmatten, douchegordijnen, accessoires, veiligheidsmatten voor bad en douche en toiletzittingen.

 

De badmatten zijn gemaakt van eerste klas katoen garen met een duurzame achterkant. Door strikte controles blijft de kwaliteit van de badmatten zeer hoog. Er is dan ook een garantietermijn van 3 jaar op de badmatten. in de serie Relax en Grandezza is ook maat werk mogelijk. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Porcelein, steen of kunststof?? Er is voor ieder wat wils in de ruime collectie van accessoires.. De praktische en elegante designs van de verschillende series zijn een eye catcher voor iedere badkamer.

 

Er zijn 2 verschillende soorten in de douchegordijnen, de textiel en de Peva. De douchegordijnen zijn gemaakt van een zeer duurzaam en easy-to-clean materiaal. De textiel gordijnen zijn waterbestendig en hebben een verstevisgde strip met daarin de ogen voor de haken om het gordijn aan op te hangen. Ook hebben ze een verzwaring in de onderkant. De Peva douchegordijnen  zijn gemaakt van zeer stevig Vinyl en zijn PVC vrij. Het is materiaal wat recyclebaar is en milieuvriendelijk. Deze gordijnen zijn waterdicht.

 

De veiligheidsmatten voor bad en douche hebben de prefecte balans tussen veiligheid en comfort. Deze producten zijn gemaakt van een PVC foam zonder phthalates en met PVC vrij materiaal (TPE).Met dank aan de innovatieve foto techniek kan er gekozen worden uit verschillende bedrukkingen en kleuren.